Meer dan honderd jaar ervaring met gelegenheidsgrafiek

Uitgeverij decorte graphics werd opgericht in 1905 en vormt sindsdien een belangrijke referentie in gelegenheidsgrafiek. Als familiebedrijf bundelen we onze decennialange ervaring en ons oog voor creativiteit om ontwerpen te leveren die kwalitatief, hedendaags en relevant zijn. 

We weten dat de juiste producten een schakel zijn in de service die u levert aan uw klanten. Om uw uitstraling als uitvaartonderneming te ondersteunen, leveren we hoogstaande producten aan een scherpe prijs en met persoonlijke service. 

Onze creatieve geest koppelen we steeds aan marktonderzoek. De juiste materialen en productieprocessen laten ons toe om hoogstaande producten te leveren met een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. 

De combinatie van ervaring, vernieuwing, kwaliteit en een voordelige prijs maken ons de ideale partner voor uw uitvaartbedrijf. We zijn meer dan puur een toeleverancier - we kennen het reilen en zeilen van een uitvaartbedrijf als geen ander en begrijpen uw wensen en noden dan ook zonder moeite. 

We zijn gespecialiseerd in:

  • rouwdrukwerk: geïllustreerde brieven, kaarten en prenten waarop u zelf de gewenste teksten kunt printen, enveloppen 
  • souvenirartikelen: specifieke producten voor uw uitvaartonderneming, zoals gedenkboeken, mapjes, dozen, verpakking voor de urne, hoezen voor een cd of USB-stick ...
  • het bedrukken van de gewenste souvenirartikelen met uw logo

Constante vernieuwing en een luisterend oor

Bij decorte graphics staan we niet stil, maar zoeken we steeds naar een antwoord op de huidige vraag van de eindklant. Een specifiek product nodig dat u niet terugvindt in ons gamma? Leg het ons gerust voor. Met een luisterend oor en ‘waarom niet’-mentaliteit staan we altijd open voor innovatieve ideeën en voorstellen. 

We zoeken gericht naar een oplossing met een passend creatief ontwerp en vernieuwen zo constant ons gamma. Bestaande producten stellen we in vraag en we kijken hoe we die anders kunnen brengen en moderniseren. Op die manier creëren we een relevant, hedendaags aanbod, afgestemd op de noden van de klant.

Internationale referentie

Onze moderne aanpak is onze grootste troef en dat wordt ook buiten de Belgische grenzen opgemerkt. We leveren drukwerk en cartonnage aan uitvaartcentra doorheen België, maar ook onze buurlanden stellen onze producten op prijs. 

Als toeleverancier in de uitvaartsector zijn we steeds aanwezig op de volgende vakbeurzen: 

Funeral @ Work (Haasrode)

Funéraire (Parijs)

Funexpo (Lyon) 

Dat laat ons toe om het persoonlijk contact met onze klanten te onderhouden, ervaringen uit te wisselen en ons complete gamma te presenteren.