funeral@work gaat door op 19 & 20 maart 2022


Beslissing overlegcomité : beurzen kunnen plaatsvinden

Beste uitvaartondernemer,

Zoals eerder aangegeven, informeren wij u graag over het verdere verloop van Funeral@Work. De beurs gaat zoals gepland door op zaterdag 19 en zondag 20 maart 2022. 

De voorbereidingen voor de beurs draaien op volle toeren. De beurshal is nagenoeg volledig ingenomen en er wordt ook hard gewerkt aan de bezoekerscampagne. Over één ding zijn we het allemaal eens, iedereen kijkt uit om er samen een succesvolle editie van te maken.

We kunnen u ook melden dat beurzen, ook na het meest recente Overlegcomité, nog steeds mogen doorgaan. Beurzen vallen onder het handelsprotocol (winkels en winkelcentra) en worden niet als evenement beschouwd. De overheid ziet beurzen als essentieel voor het economisch weefsel, dat is dus alvast goed nieuws.

Wij hopen van ganser harte u te mogen verwelkomen op onze stand.

Tot dan !