Word jij onze nieuwe collega ?


Medewerk(st)er commerciële binnendienst

Contract van bepaalde duur - 6 maanden

Jouw functie : telefonische klantenservice • je bent de eerste contactpersoon met ons cliënteel • je coördineert zelf je dagelijkse activiteiten en bent onder meer verantwoordelijk voor : telefonisch en persoonlijk onthaal, offerteopmaak, orderingave, facturatie en verzendingsadministratie • je beheert de voorraad en verbruiksgoederen • Je behandelt inkooporders en staat in contact met leveranciers voor de opvolging ervan • je wisselt je administratieve taken af met manuele afwerking in ons atelier.

Jouw profiel : je bent een echte duizendpoot, je bent commercieel ingesteld, service gericht en neemt verantwoordelijkheid • je kan prioriteiten stellen en bent stress-bestendig • je communiceert vlot - bij voorkeur ook in het Frans - je bent flexibel en gemotiveerd • je kan vlot overweg met MS office • je hebt een positieve mentaliteit

Wat biedt decorte graphics ? Een contract van bepaalde duur voor  6 maanden (in onderling overleg) • 39 uren werkweek • boeiende job in een dynamische kmo • afwisseling en verantwoordelijkheid • competitief salaris aangevuld met maaltijdcheques • een leuke werkomgeving in een kleine groep • opleiding op de werkvloer • onmiddellijke opstart

Interesse ? Je kandidatuur kan uitsluitend via mail of post :

     decorte graphics nv.
     Antwerpsesteenweg 308
     9040 Gent
     job@decorte-graphics.be
     www.decorte-graphics.be