decorte graphics op funeral@work 2020


door

Zet 1 en 2 februari 2020 alvast in uw agenda. Dan zijn we opnieuw aanwezig op funeral@work, de Belgische vakbeurs voor de uitvaartsector. Elk jaar ontmoeten leveranciers en uitvaartondernemers elkaar op deze beurs in de Brabanthal in Haasrode-Leuven. 

Bent u begrafenisondernemer of zaakvoerder van een crematorium? Dan kunt u op funeral@work een groot aantal producten en diensten ontdekken die voor uw zaak interessant zijn.

Op de stand van decorte graphics stallen we onze collecties rouwdrukwerk en souvenirartikelen voor en presenteren we enkele nieuwigheden. Wij voorzien alvast een hartelijke ontvangst en uitzonderlijke beursvoorwaarden.

Wanneer? 
zaterdag 1 februari en zondag 2 februari 2020

Waar? 
Brabanthal - Researchpark Haasrode
Brabantlaan 1
3001 Leuven

Meer info: http://www.funeralatwork.be/index.php/nl/